freebike

English

Freebike OnePass vs. pyöräilijätunnus ja PIN

Freebike OnePass on kaikissa Freebike-järjestelmissä käytettävä uusi todennustapa. Käytä puhelinnumeroasi pyörien lainaamiseen missä tahansa Freebike-järjestelmässä.

Pyöräilijätunnus ja PIN-koodi

Jos sinulla jo on oma pyöräilijätunnuksesi ja PIN-koodisi, voit kirjautua sisään. Näitä tietoja tarvitaan pyörien lainaamiseen asemalta ilman Freebike-sovellusta. Käyttäjätunnukset ovat saatavilla Freebike-sovelluksesta.

Minulla on jo pyöräilijätunnus ja PIN-koodi ja haluan luoda oman Freebike OnePassin.

Jos syötät uuden Freebike OnePass -rekisteröinnin yhteydessä saman puhelinnumeron kuin rekisteröityessäsi ensimmäisestä kertaa, Freebike OnePass yhdistyy tässä järjestelmässä olevaan alkuperäiseen tiliisi. Jos puhelinnumeroa ei löydy järjestelmästä, uusi tili perustetaan (ilman ajohistoriaasi).

Freebike OnePass

Freebike OnePassin käyttäjä voi kirjautua sisään kaikkiin Freebike-järjestelmiin käyttämällä pelkästään puhelinnumeroaan ja yhtä salasanaa. Uuden rekisteröinnin myötä luot oman Freebike OnePassin, etkä enää tarvitse mitään muita käyttäjätunnuksia lainataksesi pyörän Freebike-sovelluksella.

Freebike-sovellukseen kirjautuminen edellyttää Freebike OnePassia!

Freebike.com, Rolan Oy, email: info@rolan.fi, phone: +358923120440
Changes in the operating area for the winter
 
Freebike electric bikes are also available in winter. However, we are making some changes to the operating area and the location of the virtual bike stations. Check the winter operating area and bike stations on our map.